mellisar.blogg.se

Här bevisar vi att ett nyttigare mellanmål inte alls behöver vara äckligt!

Tips! - "Blanda din egen müsli"

Publicerad 2013-01-29 19:37:00 i Allmänt,

Hejsan! Nu såhär på kvällskvisten så bjuder vi på ett litet tips..
 
Risenta erbjuder mycket färska bär och nötter. Men det absolut BÄSTA med Risenta (tycker vi) är att dom har lösvikt. Man får alltså välja och vraka bland alla dessa olika torkade bär/frukter och nötter, linfrön, kärnor osv. Så himla spännande och roligt att plocka det man själv vill ha! Och så himla gott!
 
Ta gärna med ditt barn till affären och låt den plocka i vad den vill i påsen. Det påminner lite om lösviktsgodis, fast detta är betydligt mycket nyttigare. Och som med godiset som består av massa olika fina färger och former så är det även så med dessa bär och nötter. Dom är gröna, röda, runda, knöliga, kantiga osv. Ingen är sig den andra lik och man får ta det man tycker ser spännande ut!
 
Förhoppningsvis tycker barnen att det är spännande att få hälla sin alldeles egna müsli på exempelvis yoghurten. Sen är det bara att hålla tummarna och hoppas att det uppskattas också!! :)
 
 
 
Besök gärna Risentas hemsida om du vill ta del av fler produkter, recept och tips som de har!
 - http://www.risenta.se
 
 
Detta är en av mina (Julia) favoritfrukostar! En egenplockad müsli från Risenta, lite färska bär, en god yoghurt/fil och färskpressad apelsinjuice!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Julia Celin & Johanna Eriksson

Denna lilla blogg är ett projektarbete som vi håller på med och kommer handla, som ni säkert listat ut, om mellisar! Vi ska bevisa för barn att man kan äta mycket godare och nyttigare alternativ till mellis som inte bara består av massa socker och snabba kolhydrater. Släng gärna iväg en kommentar om du undrar över något eller helt enkelt vet en bra mellis som du vill dela med dig av!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela